dimecres, 14 de maig del 2008

Piscines i jardins

Resulta que aquest matí Montilla ha contestat una pregunta d'un periodista mentre estava a un acte inaugural al Prat. Sense ningú esperar-s'ho ha deixat anar que es farà una modificació del decret de sequera. És a dir: una modificació d'una modificació.

És molt fàcil perdre's: les restriccions que teníem fins ara de no poder omplir piscines ni regar, en principi s'havien aixecat. Resulta que ara, l'aigua que surt en aquests moments de les nostres aixetes és la dels vaixells del port de la Zona Franca. La controvèrsia aquesta vegada gira entorn això: es porta aigua de Tarragona com a mesura per a la sequera i ara que ja està solucionat els barcelonins poden omplir piscines i regar tranquil·lament. El seguiment de la matèria de sequera m'ha fet oblidar quina controvèrsia hi havia al principi de tota aquesta història, però sinó recordo malament es qüestionava que el Govern posés restriccions als usuaris del carrer (ja que s'entén que el mal gastament d'aigua no ve precisament de les aixetes de les cases).

Després de rectificar una primera i polèmica decisió i tornar a obrir-nos les aixetes ara, davant
les contra-queixes i amb la poca firmesa que caracteritza el nostre President, diu que es modificarà la rectificació inicial: no podrem obrir les aixetes tant com abans, però una mica més que durant aquest període restrictiu. Conclusió: les piscines fins a la meitat i només les parcel·les de jardí petites.

1 comentari:

EL CAPITAN FONZOLLO ha dit...

¿dónde se habrá metido esta chica que hace días que no escribe? ¿han comenzado las restricciones de las palabras?